Łagiewnicka Oberża zaprasza do organizacji wesel
Menu weselne:
Pierwsze danie:
rosół z makaronem
Drugie danie:
kotlet schabowy, devolay / roladki z kurczaka z serem i natką pietruszki , pałki z kurczaka ,ziemniaki + frytki , surówki
Kompot z truskawek / owoców
Deser pucharek lodowy z galaretką, owocami i bitą śmietaną i czekoladą
Trzecie danie:
polędwiczki wieprzowe w sosie serowo-chrzanowym , kopytka, buraczki zasmażane
Czwarte danie:
żurek staropolski z kiełbasą i jajkiem / barszcz czerwony z uszkami
Zimne przekąski:
ryba po grecku,
śledź w oliwie, śledź w śmietanie,
sałatka gyros , sałatka warzywna, sałatka z serem feta
wędliny: szynka, baleron, kabanosy, schab ze śliwką
deska serów
grzybki w marynacie, ogórki konserwowe,
świeże ogórki, pomidory, ogórki kiszone
chleb, masło
Gorące napoje: kawa, herbata,
Ciasta: sernik, jabłecznik, metrowiec, sernik na zimno.
Cukier, koszyk z owocami.
Alkohol i napoje we własnym zakresie.
Tort zamawiany indywidualnie.
Koszt 175 zł od osoby w sali
Zapraszamy do kontaktu w sprawie zmiany MENU.
Lokal znajduję się na obszernym terenie z niestrzeżonymi miejscami parkingowymi w Łodzi na ul. Okólnej/ Strykowskiej. Sala przeznaczona jest dla 70 osób.
Zapraszamy do kontaktu 518-331-124