Menu

Przykładowe Menu:

                                         Pierwszy gorący posiłek*:

– Rosół z makaronem
– Kotlet schabowy
– De volaille
– Filet z piersi kurczaka w panierce
– Ziemniaki
– Bukiet surówek
– Kompot z truskawek

                                           Drugi gorący posiłek*:

– Karkówka w piwie
– Pieczone udka z kurczaka
– Kopytka
– Buraczki zasmażane
– Bigos 

                                            Trzeci gorący posiłek*:

Do wyboru jedno danie:

– Żurek staropolski z kiełbasą i jajkiem
– Czerwony barszcz z uszkami

                                            Zimne przekąski:

– Śledź w oliwie, śledź w śmietanie, śledź w occie,
– Sałatka z kurczakiem, ananasem, orzechami nerkowca, ryżem, kukurydzą,
– Sałatka jarzynowa,
– Sałatka sezonowa,
– Sałatka z makaronem i zielonym ogórkiem,
– Sery żółte,
– Jajka w majonezie,

Wędliny: szynka, baleron, kabanosy, schab nadziewany śliwkami,
Marynaty: grzybki, oliwki, ogórki kiszone/konserwowe, dynie,
Ciasta i desery: sernik, jabłecznik, metrowiec, faworki, pucharek lodowo-owocowy, galaretki z  owocami
Dodatki: Masło, pieczywo mieszane, owoce, cukierki czekoladowe,
Stół z herbatą i kawą (bez ograniczeń)

Tort zamawiany indywidualnie.
*posiłek podawany na półmiskach/wazach